Een CV-ketel moet het doen. Niets is vervelender dan onverwachtse problemen. Door regelmatig onderhoud voorkomt u dat uw CV-ketel verkeerd is afgesteld en dat onderdelen van uw CV-ketel verroesten of onnodig slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. Periodiek onderhoud is onderdeel van het onderhoudsabonnement van Installatieburo Haren. Met het onderhoudsabonnement voorkomt u problemen en gaat uw CV-ketel langer mee.

Indien u een CV ketel heeft die ouder is dan 10 jaar dient u er rekening mee te houden dat niet alle onderdelen nog beschikbaar zijn. Wettelijke regels schrijven namelijk voor dat een fabrikant slechts 10 jaar na einde productie van de CV ketel nog onderdelen voorradig dient te hebben.  

Installatieburo Haren verhelpt uw storing binnen 24 uur. Daarbij rekenen we geen arbeidsloon en voorrijkosten. Wij inspecteren vooraf uw CV ketel en plegen iedere 24 maanden het onderhoud aan uw CV ketel. Voor € 13,50* per maand incl. 21% BTW kunt u bij ons een abonnement afsluiten.

Hier kunt u de algemene voorwaarden van het onderhoudsabonnement downloaden.
Vraag het aanvraagformulier voor het afsluiten van onderhoudsabonnement aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wilt u geen onderhoudsabonnement voor uw CV ketel maar wilt u wel onderhoud laten plegen aan uw CV ketel dan hanteren we een vast tarief van € 115,50 incl. voorrijkosten en BTW maar exclusief onderdelen, per bezoek.

Zelf uw CV - ketel resetten: Klik hier voor uitleg.

Zelf uw CV - ketel bijvullen: Klik hier voor uitleg.

Zelf uw CV - ketel aftappen: Klik hier voor uitleg.

Zelf uw CV - ketel ontluchten: Klik hier voor uitleg.

 

Installatieburo Haren hanteert voor de particuliere markt een uurtarief van € 56,50 excl. BTW

 

* door wijzigingen in wetgeving kunnen wij genoodzaakt zijn de prijzen aan te passen